Follow us:

Για εμάς

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Μάθε περισσότερα, πέτυχε τους στόχους σου

Το cosmostudies είναι ένα καταξιωμένο φροντιστήριο ξένων γλωσσών που δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια. Με τη δέσμευση για παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης, έχουμε εκπαιδεύσει εκατοντάδες επιτυχημένους σπουδαστές που έχουν καταφέρει να επιτύχουν τους στόχους τους.

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε ποιοτική εκπαίδευση σε ένα φιλικό και υποστηρικτικό περιβάλλον, βοηθώντας τους μαθητές μας να αναπτύξουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες με αυτοπεποίθηση και επιτυχία.

Προγράμματα: Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα προγραμμάτων που καλύπτουν τις ανάγκες των μαθητών μας, από τα βασικά επίπεδα μέχρι τα προχωρημένα. Τα προγράμματά μας περιλαμβάνουν μαθήματα Αγγλικών, Ισπανικών, Γαλλικών, Ιταλικών και Γερμανικών.

Καθηγητές: Οι καθηγητές μας είναι πιστοποιημένοι, έμπειροι, και προσηλωμένοι στην επιτυχία των μαθητών μας. Χρησιμοποιούν σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και τεχνολογία για να βοηθήσουν τους μαθητές να κατανοήσουν και να εφαρμόσουν τις γνώσεις στην πράξη.

Επιτυχίες: Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία ξένων γλωσσών, έχουμε βοηθήσει εκατοντάδες μαθητές να επιτύχουν τους στόχους τους. Πολλοί από τους αποφοίτους μας έχουν πετύχει υψηλά στις εξετάσεις πιστοποίησης, βρήκαν εργασία σε πολυεθνικές εταιρείες, ή προχώρησαν στις ακαδημαϊκές τους σπουδές.

about-sect12.jpg
Σύγχρονες Τεχνικές Διδασκαλίας

Χρησιμοποιούμε τις πιο πρόσφατες τεχνικές διδασκαλίας για να καταστήσουμε τη μάθηση πιο διαδραστική, ενδιαφέρουσα, και αποτελεσματική.

about-sect1.jpg
για εμασ

Τεχνολογίκα-Ενισχυμένη Διδασκαλία

Ευέλικτη Μάθηση
Διαδραστική Διδασκαλία
Πολυμεσική Μάθηση

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Enhance your learning experience

Εταιρικό Προφίλ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΠΟΥΔΩΝ COSMOS STUDIES

Η εταιρεία Αφοί Παπαγρηγορίου Ο.Ε δημιουργήθηκε το 2003 με κύριο αντικείμενο της την λειτουργία Εργαστηρίου Ελευθέρων Σπουδών, έτσι δημιούργησε το πρώτο της εκπαιδευτικό κέντρο στα Διαβατά Θεσσαλονίκης και λειτούργησε έως το 2006 εκπαιδεύοντας κυρίως ενήλικες αλλά και εφήβους σε διάφορα προγράμματα πληροφορικής, διενεργώντας παράλληλα και εξετάσεις σαν εξεταστικό κέντρο του ECDL.
Από το 2006 έως το 2013 εντάχθηκε στο Διεθνές Δίκτυο Σπουδών ΑΧΟΝ, εμπλουτίζοντας έτσι το εκπαιδευτικό της αντικείμενο εκτός από την πληροφορική και τις Ξένες Γλώσσες και με την εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων αλλά και ενηλίκων σε διάφορα εξειδικευμένα προγράμματα όπως: λογιστική, management, marketing, logistics κλπ . Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της γίνεται εξεταστικό κέντρο της ACTA, του ICT, αλλά και του CITY & GUILDS.

Το 2008 δημιουργεί το δεύτερο εκπαιδευτικό της κέντρο στα Διαβατά Θεσσαλονίκης .Σήμερα συνεχίζοντας να πρωτοπορούμε γινόμαστε COSMOS STUDIES προσφέροντας πληθώρα νέων εξελιγμένων προγραμμάτων εκπαίδευσης σε διάφορους τομείς.

Από την πρώτη μέρα της ίδρυσης της ο σκοπός της εταιρείας είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη εκπαίδευση, σε όλους τους τομείς, που μπορεί να έχει ανάγκη ο σύγχρονος σπουδαστής αλλά και ο επαγγελματίας. Έτσι ευχαριστημένοι πελάτες μας μέχρι σήμερα είναι οι σπουδαστές του Δήμου Δέλτα σε όλες της ηλικίες από παιδιά, εφήβους, ενήλικες αλλά και επαγγελματίες της ΒΙ.ΠΕ Θεσσαλονίκης όπως η εταιρεία USG Δομικά προϊόντα, η εταιρεία ΖΑΝΑΕ τρόφιμα, η εταιρεία ΙΩΝΙΚΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ Α.Ε τρόφιμα, το ΙΕΚ Σίνδου, η εταιρεία Μπαχαρικά Καγιάς Α.Ε και πολλοί άλλοι οργανισμοί και εταιρείες.Ένα σημαντικό κομμάτι της λειτουργίας μας είναι τα ευρωπαϊκά προγράμματα κινητικότητας Leonardo Da Vinci στα πλαίσια αυτών των προγραμμάτων έχουμε υλοποιήσει σαν σύμβουλοι αλλά και σαν φορείς αποστολής διάφορα προγράμματα σε χώρες όπως : η Λιθουανία, η Ιταλία, η Πορτογαλία κ.α .

Με επαγγελματικά λύκεια και επαγγελματικούς φορείς της περιοχής μας όπως: 2º ΣΕΚ ΕΥΟΣΜΟΥ, ΕΠΑΛ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, 1º ΕΠΑΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΠΑΛ ΣΙΝΔΟΥ, 2º ΕΠΑΛ ΕΥΟΣΜΟΥ, ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ, ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗ Ο.Ε, ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ε.Ε, ΓΕΩΡΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΙΕΚ ΣΙΝΔΟΥ.